top of page

Pickleball League

Public·158 members

Czy zdarzyło Ci się przegapić promocję?

Kilka tygodni temu dowiedziałam się, że mój lokalny Lidl miał naprawdę dobrą promocję na kawę ziarnistą, którą naprawdę lubię, ale zauważyłam to dopiero po zakończeniu promocji. Byłem trochę zirytowany, ponieważ chodzę tam prawie co tydzień i mogłem łatwo zaopatrzyć się w ten produkt. Uświadomiło mi to, że zazwyczaj sprawdzam promocje zbyt późno lub po prostu losowo, gdy jestem już w sklepie. Czy zdarzyło Ci się kiedyś przegapić coś świetnego tylko dlatego, że nie wiedziałeś o tym wcześniej?

12 Views

O tak, zdarzyło mi się to nie raz. Kiedyś polegałam na żółtych metkach z cenami w sklepie, ale wtedy najlepsze produkty były już często wyprzedane. Teraz przed głównymi zakupami staram się sprawdzić gazetkę Lidl online. Zazwyczaj przeglądam ją tutaj lidl gazetka, ponieważ łatwo się ją przewija i można zobaczyć, co będzie w sprzedaży. Kiedy sprawdzam ją z wyprzedzeniem, mogę zaplanować zakupy, a nawet pójść do sklepu pierwszego dnia promocji, jeśli jest coś, co naprawdę chcę kupić. Brzmi to prosto, ale pozwala zaoszczędzić zarówno pieniądze, jak i frustrację.

bottom of page