top of page

Pickleball League

Public·259 members

Проблеми с договори и наеми на търговски площи

Здравейте, имам нужда від юридическо мнение. Искам да наема помещение за бизнес, но договорът, който ми изпратиха, е огромен и имам чувството, че ако го подпиша, си продавам душата. Има куп скрити такси за поддръжка, маркетинг и какво ли още не. Въпросът ми е: ползвате ли юристи за преглед на договори преди подписване? И ако да, към кого се обръщате? Не искам просто някой да го прочете, а човек, който да защити моите интереси, защото в момента условията са силно в мой ущърб. Майтапът настрана, но ми предложиха договор, в който дори не мога да сменя изгоряла крушка без разрешение.

5 Views
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
13 hours ago

Абсолютно задължително е да мине през адвокат! Наемодателите често включват клаузи, които са почти заробващи. Аз за всякакви правни въпроси и прегледи на търговски договори се доверявам на екипа от https://praven-bg.com/ Помагали са ми с няколко казуса, включително и при прекратяване на договор, където искаха да ми задържат целия депозит. Хората са много опитни, четат „ситното“ в договорите и знаят къде са слабите места на другата страна. По-добре да платите за консултация сега, отколкото да плащате неустойки следващите години. Юридическият им анализ е на много високо ниво.

bottom of page